Buna dimineata, ne-au vizitat cei de la ITM si am primit o amenda.As vrea sa intreb amenda o inreg in conta. pe baza procesului verbal in ziua respectiva?
Amenda este din Martie, dar seful a zis ca o vom plati in Aprilie
-inreg in conta. 21.03.11 6581=4481
- plata 01.04.11 4481=5311
Este bine?
Multumesc
am primit ieri vizita celor de la itm.....era prietena mea la vanzare la acel moment..din pacate lea dat declaratie k e angajata...si nu e...trebuie sa ma duc in 2 zile la ei cu actele.....exista vreo sansa sau ceva sa scap de amenda?
Din pacate nu cred ca o sa scapati fara amenda, dar cel putin pana mergeti la ei puteti sa o angajati si sa le spuneti ca era in curs de angajare, vedeti ca trebuie sa trimiteti Revisalul cu o zi inainte de data angajarii.
Bafta.
am primit ieri vizita celor de la itm.....era prietena mea la vanzare la acel moment..din pacate lea dat declaratie k e angajata...si nu e...trebuie sa ma duc in 2 zile la ei cu actele.....exista vreo sansa sau ceva sa scap de amenda?
Da, exista sanse ... daca aveti c.i.m. incheiat si transmis prin REVISAL.
din pacate nu am scapat de amenda.....si pe langa asta mau pus sa o angajez pt o perioda...si sa le fac dovada...#-o . amenda e de 3000 de lei...acum intrebarea e...se poate plati amenda asta in rate....?