avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA transport intracomunitar
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

transport intracomunitar

Sint firma platitoare de TVA prestez transport intracomunitar pentru o firma din Rominia,achizitionez combustibil si din Germania,Franta,Ungaria,platesc tot acolo taxe de drum, rovinete ,alte pe bonuri fiscale in euro.Intrebare: Cum deduc Tva de pe aceste bonuri fiscale de dincolo? daca pot sa deduc unde trebuie trecute in decontul de TVA aceste sume? trebuie sa depun la fisc 390 ? achizitii ? intocmesc si eu firma registru de casa in euro ? daca da aceste sume trebuie trecute si in registru da casa ron transformate din euro in ron ?Mentionez ca eu firma am inregistrata pe firma tirul la mijloace de transport si detinem licenta transport. Noi eliberam factura pentru efectuarea acestor transporturi in Germania catre firma romineasca platitoare de TVA cum fac decontul 300 eu ?
Va multumesc din suflet daca ma ajutati .

Alte discuții în legătură

Deducere tva vio58 vio58 O firma care face transport intracomunitar ,tirul are tonaj de 33 tone,cumpara motorina atit pe bonuri fiscale cit si pe factura .Intrebare: pot sa deduc TVA ... (vezi toată discuția)
Transporturi intracomunitare viorica bulzan viorica bulzan 1)Furnizolul fiind firma X platitoare de tva cu sediul fix in Romania orasul \" A\" adica Eu efectuez o prestatie de transport intracomunitar pentru ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare de combustibil radubarna radubarna La o firma ce face transporturi in Comunitate, avand incheiat contract cu o casa de expeditii din Spania si Germania. Societatea alimenteaza combustibil din ... (vezi toată discuția)