avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Va rog un ajutor ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Va rog un ajutor ?

As dorii o informatie, pentru o neprezentare intr-un proces penal,in calitate de martor,ce s-ar putea intampla,indiferent de motivu neprzentarii?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters197310 , utilizator 16:59, 25 Martie 2011
va multumesc pentru informatii,era doar informativ :). multumesc inca odata.o zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog explicatie la o citatie calina67 calina67 buna ziua, as vrea sa va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea situatie:am primit o citatie in care am fost chemata in calitate de martor la un organ de politie, ... (vezi toată discuția)
Citatie dragosdys dragosdys Buna ziua, Am primit acasa o citatie la un proces pe data de 5 iulie, la acelasi proces a mai primit o citatie o ruda de mea(care este si parte vatamata) in ... (vezi toată discuția)
ce risca martorul care nu se prezinta intr-un dosar penal cand este citat Roman85 Roman85 este obligatorie prezenta martorului intr-un dosar penal la audieri ? daca nu se prezinta poate fi amendat poate fi sanctionat ce spune legea? (vezi toată discuția)