buna pentru toti
am fost condamnat in 1997 la 3,2 ani in lipsa pentru furt auto ajutat de un prieten ,am fost condamnat in lipsa si pedeapsa sa prescris presupun in 2007 .Asi vrea sa stiu care sunt procedurile pentru ami curata cazierul si dupa cat timp de la prescrier esi ce demersuri trebuie sa fac pentru a obtine un cazier judiciar curat.
Poate v- a intrebati de ce nu m-am presentat la proces ...eram in USA din 1996 septembrie si nu avea rost nu mai pupam o alta visa ...
Am fost arestat in anul 2004 dupa 6 sau 7 luni am fost condamnat la 3 ani cu suspendare,trebuie sa mai fac reabilitare pentru a avea cazierul curat sau a cazut de la sine?daca trebuie sa fac reabilitarea pentru a avea cazierul curat va rog sa-mi lasati un nr de tel si sa-mi spuneti daca puteti sa-mi faceti reabilitarea in lipsa mea...adica sa platesc avocat si sa se ocupe dansul...mentionez ca-mi trebuie cazierul curat deoarece lucrez la o discoteca (securitate )si trebuie sa fac un curs aici in Spania si politia o sa ceara cazierul din Romania...va multumesc frumos