avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1733 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bilant 31.12.2010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bilant 31.12.2010

as dori sa stiu ce trebuie sa contina exact un dosar (bilant 31.12.2010 ) pregatit pentru depunere.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 07:31, 26 Martie 2011
La situatiile financiare anuale se anexeaza urmatoarele documente:

- balanta de verificare la data de 31.12.2010
- notele explicative
- raportul administratorilor sau al consiliului de administratie
- raportul comisiei de cenzori sau cel al auditorilor financiari
- declaraţia pe proprie răspundere în conformitate cu prevederile art. 30 din Legea contabilităţii nr.82/1991
- propunerea distribuirii profitului realizat sau de acoperire a pierderilor
- proces verbal al A.G.A. sau al asociatului unic ,referitor la aprobarea bilanţului si a contului de profit si pierdere la data de 31.12.2010
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Martie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant contabil an 2012 ilmir1 ilmir1 Va rog daca poate cineva sa ma lamureasca cu ce documente trebuie sa scanez si sa atasez bilantului. Daca se poate sa imi spuneti cit mai explicit caci din ... (vezi toată discuția)
Dividende Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Am preluat o societate al carei bilant la 31.12.2010 a fost intocmit de catre altcineva. Dilema mea este la PV AGA este specificat asa -profitul anului 2010 ... (vezi toată discuția)
Bilant 2015 cristalrchim cristalrchim o SC microentitate, nu este obligata se anexeze la Bilant Note explicative, dar ce anexeaza in fisierul zip? (vezi toată discuția)