avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum pot opri functionarea unui magazin satesc care ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum pot opri functionarea unui magazin satesc care tulbura linistea publica?

Am un magazin in vecinatate care deranjeaza prin functionarea lui si prin mentinerea unui climat deranjant si in masura a tulbura linistea publica prin nerespectarea orelor de functionare vinderea bauturilor alcoolice chiar si celor beti deja si prin scandalurile care apoi apar de la acestia . Cui pot adresa reclamatii si caror legi se aduce incalcare? Exista o lege care stipuleaza ca un magazin poate functiona doar daca toti vecinii sunt de acord?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:43, 27 Martie 2011
O lege care sa prevada ca magazinul poate functiona doar cu acordul vecinilor nu exista decat in cazul proprietatii comune (la bloc).
Ceea ce puteti face este sa sesizati politia pentru tulburarea linistii publice atunci cand se intampla aceasta.
Formulati o plangere la politia competenta impotriva persoanelor vinovate de tulburarea linistii publice conform disp.Legii nr.61/1991.
Dat telefon la politie cu ocazia fiecarui incident provocat de "chefliii" consumatori de la respectivul magazin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intimpla si cum poti face o sesizare Eusituadevar Eusituadevar Un magazin din str.1864 nr.39....vinde fara a da bon fiscal...si se consuma bauturi la colt de strada in fata magazinului si se fc scadal citeodata (vezi toată discuția)
Bună ziua. care este legislația în vigoare privind tulburarea ... BBoti91 BBoti91 Bună Ziua. Care este legislația în vigoare privind tulburarea liniștii, și care sunt orele se liniște? Locuiesc în casă iar vecina mă amenință cu ... (vezi toată discuția)
Deranjarea ordinii publice...?????? tied tied stimate doamne si domni avocati, 1.va rog sa imi mentionati ce legislatie prevede fapta de "deranjarea a ordinii publice" ? (articol de lege si sanctiuni, ... (vezi toată discuția)