avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice corectarea facturii fiscale
Discuție deschisă în Achiziţii publice

corectarea facturii fiscale

va rog sa-mi spuneţi ce e de facut în cazul când am emis o factură fiscala şi este scris greşit anul înregistrării la Registrul Comerţului, precizez că factura a fost achitată cu ordin de plată în luna curentă şi a fost returnata înapoi la firmă pentru modificarea facturii originale în cazul acesta pot anula factura sau se poate corecta numai anul? mulţumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: WULIA , utilizator 11:56, 28 Martie 2011
Nu se mai pastreaza practica utilizata in trecut a corectarii manuale insotite de semnatura si stampila. Aceasta metoda nu este mentionata in prevederile Codului Fiscal. In aceasta situatie se storneaza factura initiala si se emite alta care sa contina datele corecte .
mulţumesc, chiar daca a fost achitată cu OP apara alt nr.de factură emisa sau specific cf.fact.nr......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 394 contawest contawest Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie Am emis o factura de avans catre un client .La cateva zile se emite o noua factura in ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal paulpaul paulpaul buna ziua...am nevoie de ajutor...de putin timp tin contabilitatea la un magazin care vinde piese auto de import si m-am confruntat cu o problema...dupa 2 zile ... (vezi toată discuția)
Emiterea unui bon gresit datecs dp50 Florina Mihaila Florina Mihaila Ieri am batut un bon gresit in casa de marcat ....ma poate ajuta cineva ? Vreau sa stiu ce pot face ? (vezi toată discuția)