avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis luat pentru ca am condus sub influenta ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis luat pentru ca am condus sub influenta alcoolului

Bunaziua! Mi-a fost luat permisu in data in septembrie 2010 ptr alcool. Dar problema este ca eu nu eram la volan. Eram 8 in masina si majoritatea eram bauti si eu. Cand ne-a oprit agentu de politie noi eram toti jos pe marginea drumului ( ptr ca lam vazut k vine in spatele masini cu farurile stinse era noaptea. Si m-a luat direct pe mine k a mea era masina k eu am condus direct si ma luat mai cu forta si ma urcat in masina de politie, prieteni mei au intrevenit ptr mine si soferul ii spunea k el a condus si el vazand ca toti in tin partea ia inlaturat cu sprai lacrimogen. Si la sectie am suflat in etilotest sau cum se numeste si a iesit 0.86 dar nare impt ptr k eu nu am fost al volan am si declarat cum a fost. Si de atunci nu am mai primit nici un rasp am mai fost al politie si iam intrebat si au zis sa astept k imi vine o citatie acasa dar cand??:-/ Nu stiu daca am fost explicit destul. Intrebarea e ce pot sa fac acu mam gandit pot sa dau in judecata dar numai mai am procesu verbal alm pierdut atunci seara ( si inca ceva eu nu am semant nimic). Va multumesc astept ceva rasp!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 20:33, 28 Martie 2011
Buna ziua,
In primul rand trebuie sa stiti ca aveti dreptul sa fiti informat de toate cercetarile facute in dosarul penal deschis, in al doilea rand puteti contesta rezultatul alcoolemiei.
de asemeni, puteti chema toate persoanele care au fost de fata in calitate de martor pentru a dovedi faptul ca nu ati condus dvs. sub influenta alcoolului.
va sfatuiesc sa va gasiti un avocat care sa va explice toate aspectele.
Destul de dificil dupa atata timp sa puteti demonstra acest lucru in fata organelor de politie.Va trebuie martori credibili. Angajati-va un avocat bun ca sa aveti ceva sanse. In al doilea rand va trebui sa asteptati solutionarea dosarului penal si deabia dupa hotararea instantei va puteti gandi la permis. Instantele sunt acum foarte aglomerate si cine stie cand o sa va vina randul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0.43 mauu26 mauu26 Buna seara ieri noapte am facut cea mai mare greseala a mea sa ma urc la volan dupa o \\"ieseala\\" cu niste prieteni si dupa 2-3 pahare de vin am condus ... (vezi toată discuția)
"conducere sub influenta alcoolului floryn2203 floryn2203 Buna ziua! Am si eu urmatoarea problema,va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi: Cumnatul meu a condus sub influenta alcoolului si a scapat masina in ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu costelyno costelyno buna ziua! ati cerut mai multe detalii ptr violarea de domiciliu ! cer sa precizez k violarea de domiciliu pe timp de noapte am facuto 5 persoane fapte facute ... (vezi toată discuția)