avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... NU MAI STIU CE SA FAC, VA ROG, DIN SUFLET, AJUTATI-MA!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

NU MAI STIU CE SA FAC, VA ROG, DIN SUFLET, AJUTATI-MA!!

Va rog din suflet sa ma ajutati , am contract pe perioada DETERMINATA pe 2 luni mai am 15 zile pana imi expira ...si nu vreau sa ma mai duc deloc pt ca fiecare zi a mea petrecuta la locul de munca esre un CALVAR , am dus demisia dar se pare ca nu vor sa mi-o accepte , daca de maine nu ma mai duc deloc deloc...mi se poate intampla ceva ? ce pot sa imi faca ? mentionez ca nu am gestiune..nu am semnat pt nimic..adica nu am luat nimic aupra mea ..va rog mult nu neglijati of-ul meu si ajutati-ma cu cateva ideei si sfaturi . va multumesc din suflet !

Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:27, 30 Martie 2011
tudorvaleriu a scris:

1. Sanatatea dvs. face mai mult decat orice pe lume.
2. Daca nu mai doriti, de maine nu va mai duceti la serviciu.
3. Cea mai mare sanctiune care vi se poate da este aceea de concediere disciplinara (art.61a din Codul muncii). O sa va cheme la comisia de cercetare disciplinara, dvs. nu va duceti si urmeaza concedierea.
4. Singurul necaz este ca in aceste conditii nu veti putea beneficia de indemnizatie de somaj.

Va multumesc mult domnule Tudor , mi-ati luat o piatra dupa inima .. este primul meu loc de munca si contractul este pe 2 luni ( perioada determinata cum am precizat mai sus ) deci nu beneficiam nici de somaj .. vreau doar sa scap de oameni astia atata tot , sa imi pot gasi alt loc de munca si sa nu imi faca rau sa ma dea in judecata daca nu vin cele 15 zile de preaviz ..sau pe cine stie ce motive inventate de ei...sau mai stiu eu ce ....
Nu va poate da in judecata decat daca ati furat ceva din unitate sau aveti ceva lipsa in gestiune. In rest nu vi se intampla nimic chiar daca va ameninta cu judecata.
tudorvaleriu a scris:

Nu va poate da in judecata decat daca ati furat ceva din unitate sau aveti ceva lipsa in gestiune. In rest nu vi se intampla nimic chiar daca va ameninta cu judecata.

auziti dar ca sa fiu mai sigur pt cele 15 zile care mai trebuiesc lucrate ( pana la expirarea contractului de 2 luni ) imi pot baga un concediu medical ? ce ma-ti sfatuii . va multumesc inca odata . stima

1. Da, puteti sa aveti un certificat medical pena la expirarea CIM.
2. Fiind vorba de un CIM pe perioada determinata acesta va inceta de drept (art.56j din Codul muncii) la data expirarii sale indiferent de situatia in care va aflati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia la zi raducrisa raducrisa Daca mi-am dat demisia la zi fara sa tin cont de perioada de preaviz si directorul nu isi pune nici o rezolutie pe ea, eu ce trebuie sa fac? Inceteaza ... (vezi toată discuția)
Demisie fara respectarea preavizului ioana5050 ioana5050 Buna seara! Sunt angajata la un magazin de haine. Lucrez acolo de o luna un pic, am contract pe 3 luni si totodata am stipulat ca trebuie sa respect termenul ... (vezi toată discuția)
Demisie! ajutor urgent va rog:((( kakadu kakadu Buna ziua! Lucrez la o firma in orasul meu..de 8 luni cu contract de munca. am depus un cv in alt oras in Timisoara si am fost sunat.sa ma duc la munca ... (vezi toată discuția)