Verisorul meu in luna lui ianuarie a fost oprit de catre politistii rutieri la un control de rutina si a fost supus alcootestului,in aer expirat i-a iesit 0.45 iar la spital i-a iesit 0.90. intrebarea mea este:poate sa i se suspende permisul si sa dea mai faca odata scoala de soferi?mentionez ca nu are antecedente dar permisul nu il are de 1 an de zile.va multumesc pentru orice sugestie sau raspuns.Sanatate!
Pentru a fi cu "constinta impacata" poate sa solicite,in scris, la procurorul care supravegheaza urmarirea penala o recalculare a alcoolemiei,dar eu nu as pune prea mari baze intr-un rezultat satisfacator.
Pedeapsa nu va fi aplicata in functie de vechimea pemisului de conducere,ci in functie de probatoriile administrate,de circumstantele sale personale,de pozitia procesuala si de cea in timpul urmaririi penale,de lipsa sau existenta unor antecedente penale,de o serie de alti factori,iar aprecierea va apartine judecatorilor.
Accident rutier
flrncristea
am facut un accident rutier cu o alcoolemie de 0.96 in aer respirat avariind doar masina,dar fara victime sau alte masini.cum as putea iesi din aceasta ... (vezi toată discuția)