avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional - prescrierea dreptului de actiune in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional - prescrierea dreptului de actiune in instanta

Buna ziua!
In data de 17.02.2011( nr. de inregistrare document) s-a emis actul aditional de modificare CIM ( retrogradare functie si implicit cerinte nivel de pregatire). Nu am semnat actul aditional, dar, sub presiune am motivat in scris conducerii Regionalei( ca forma de organizare este copanie nationala) refuzul de a semna un document descalificant si cu aplicabilitate retroactiva. In contextul prezentat...angajatorul poate modifica unilateral CIM? considerand ca am luat la cunostinta la data motivarii in scris (15.03.2011). De la aceasta data curge termenul(30 zile) de prescriptie a dreptului de actiune in instanta? Daca nu primesc nici un raspuns, dupa aceste 30 zile se considera acceptare tacita? Sunt 30 zile lucratoare sau calendaristice? Cand ar trebui sa apelez la un avocat?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: muj , utilizator 09:01, 7 Aprilie 2011
Nu aveti de ce sa va faceti griji deoarece actul aditional nu este aplicabil nefiind semnat de ambele parti si nu are cum sa-si produca efecte .
Multumesc mult dl. Freeeils! Va citesc zilnic toate interventiile, indiferent de subiect!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrogradarea din functie zeicu zeicu V-as ruga sa ma ajutati cu un sfat in luarea deciziilor cu privire la locul de munca. In acest moment ocup pozitia de project manager intr-o companie de 1 an ... (vezi toată discuția)
Retrogradare abuziva geosau geosau in 25 ianuarie 2010 am fost retrogradat din functia de casier la cea de manipulatnt marfa,am inteles ca retrogradarea nu poate depasi 60 de zile. eu am stat in ... (vezi toată discuția)
Retrogradare din functie melolontha melolontha in urma cu 7 zile am fost retrogradat din functie cu micsorare de salar pe motiv ca am plecat in concediu si nu mi-a pasat de problemele firmei .Carerea de ... (vezi toată discuția)