avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzare cetina brad
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare cetina brad

Buna ziua,

Am aflat azi, ca o firma care vinde in UE cetina brad, cumparat de la noi, din Romania, are obligatia de a intocmi declaratia sumal, sau sincer inca nu inteleg exact ce trebuie facut. In zilele astea am preluat firma, si are cerere pentru CD si parola pentru aplicatia, si a intocmit aviy de insotire a marfii secundar, cu regim special...acum nu a livrat de luni intregi...daca ma ajutati cum sa incep, in domeniul acesta nu am lucrat inca. Multumesc

Alte discuții în legătură

Declaratia "sumal" ?? ADRIANA RATIU ADRIANA RATIU Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti cine are obligatia de a intocmi declaratia \"SUMAL\"si actul normativ care o prevede, daca exista asa ceva. (vezi toată discuția)
Marfa in regim de consignatie bernadette bernadette Buna ziua Am o problema si as dori daca ma poate ajuta cineva Am achizitionat marfa din UE pe care pe baza unui contract incerc sa vand in regim de ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite victorSuta victorSuta Salutare! Am infiintat un start-up in domeniul IT si am ca prim client potential un spital de stat din Muntenegru. M-ar interesa taxele si impozitele pe ... (vezi toată discuția)