Doinita Stingaciu 
	    	Avocat

Doinita Stingaciu 
	    	Avocat	    

avTodincaVeronica 
	    	Utilizator

avTodincaVeronica 
	    	Utilizator	    

ContSters54829 
	    	Utilizator

ContSters54829 
	    	Utilizator	    

MYRA  CIMPEAN  
	    	Avocat

MYRA  CIMPEAN  
	    	Avocat	    

rose3003	                   

va rog mult sa ma ajutati :(
sunt casatorita de 3 ani cu un cetatean italian. casatoria a avut loc in italia dupa care a fost inscrisa si in romania. acum eu ... (vezi toată discuția)
	                    rose3003	                   

va rog mult sa ma ajutati :(
sunt casatorita de 3 ani cu un cetatean italian. casatoria a avut loc in italia dupa care a fost inscrisa si in romania. acum eu ... (vezi toată discuția)

gabriela suardi	                   

M-am casatorit in Bucuresti cu un cetatean italian. Casatoria a fost inregistrata in Italia. Acum dupa 5 ani in care am locuit mereu in Italia , din pacate ... (vezi toată discuția)
	                    gabriela suardi	                   

M-am casatorit in Bucuresti cu un cetatean italian. Casatoria a fost inregistrata in Italia. Acum dupa 5 ani in care am locuit mereu in Italia , din pacate ... (vezi toată discuția)

marius barbu	                   

locuiesc actualmente in italia.sunt casatorit de 4 ani si jumatate dar in urma cu aproximativ o luna sotia ma parasit .in aceasta perioada sa intors de 2 ori ... (vezi toată discuția)
	                    marius barbu	                   

locuiesc actualmente in italia.sunt casatorit de 4 ani si jumatate dar in urma cu aproximativ o luna sotia ma parasit .in aceasta perioada sa intors de 2 ori ... (vezi toată discuția)