avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... judecata,martor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

judecata,martor

buna,anu trecut sa petrecut un furt si eu am fost chemat la politie in calitate de martor,astazi 30 martie 2011 am aflat ca peste 2 saptamani este judecata si eu o sa trebuia sa merg ca martor ..eu peste 1 saptamana trb sa plec din tara.intrebarea mea este urmatoarea.Se poate sa fiu retzinut in aeroport sa nu ies din tara din cauza asta?multzumesc nush dak am pus intreabarea unde trebuie daca nu m-am adresat unde trebuie rog un moderator sa o mute.multzumesc
Ultima modificare: Miercuri, 30 Martie 2011
paulHD, utilizator
Cel mai recent răspuns: paulHD , utilizator 17:37, 30 Martie 2011
nu te poate retine nimeni pentru asa ceva.
ok,multumesc pentru raspuns!o zi buna!
nu va poate retine nimeni. lasati acasa dovada plecarii dv. (rezervarea de avion), va fi necesara pentru a va scuti de o amenda cind se va prezenta organu` sa puna in aplicare un mandat de aducere.
atentie insa: neprezentarea dv. la instanta nu ajuta in nici un fel pe inculpat ba mai mult se va da citire declaratiei dv. din faza de urmarire penala si aia ramine de buna in fata instantei. parchetul se va bucura , stie el de ce...:)
eu nu sunt de partea inculpatului. mie mi-a fost dat un obiect si mi-a fost furat..am dat o declaratie si azi am fost instintzat si chiar amenintat de catre inculpat cum ca daca intra la puscarie din cauza declaratiei mele imi da foc la apartament.
e o prostie sa plecati din tara pentru motivul asta. oricum daca v-ati hotarit v-am zis , ramine declaratia dv. initiala valabila in instanta si riscati o amenda.

Alte discuții în legătură

Premis retzinut,amenda si asigurare paulHD paulHD buna!am o nelamurire..am lovit o masina acum cateva zile am fost la politie si mi sa retzinut permisu pt ca nu m-am prezentat in 24 de ore si mi sa dat o ... (vezi toată discuția)
Fuga de la locul accidentului paulHD paulHD buna ziua luni 28 nov am lovit un audi aflat intr-o parcare i-am spart un stop si pt ca m-am speriat am fugit de la locul accidentului si ieri 1 dec a venit ... (vezi toată discuția)
Caz penal bancnota falsa cireshka cireshka Cu cateva zile in urma ma aflam pe Aeroportul International H. Coanda impreuna cu sotul meu, urmand sa luam un zbor international. Dupa ce am trecut de toate ... (vezi toată discuția)