avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... FISA POST
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

FISA POST

Buna seara.
Intrebarea mea este daca o fisa de post poate fi personalizata pentru fiecare angajat in parte..adica..in fisa de post a unui ambalator manual ca sarcini de serviciu are doar receptia marfii din soc. (ptr. ca volumul de marfa este mare), iar alt ambalator manual are alte atributiuni, ca de exemplu: ambaleaza coletele, le scaneaza, etc. Se poate? sau trebuie sa gasesc alte functii de necalificati prin care sa le delimitez sarcinile?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 22:24, 30 Martie 2011
Cel care receptioneaza nu are nimic comun cu ambalarea. Sunt diferente mari intre ei ca responsabilitati si atributii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functia operator de validare si introducere date Caddy23 Caddy23 Buna ziua, as vrea sa stiu daca cu functia de operator de validare si introducere date, se poate prelua marfa ? Pot stampila si semna facturi,avize,cmr , ... (vezi toată discuția)
Administrator versus director general life life Care are putere de decidere mai mare si care e superior celuilalt din punct de vedere al deciziilor dar si al raspunderii(responsabilitatii)? (vezi toată discuția)
Ajutor! stefan_ruxandra stefan_ruxandra buna seara, va prezint si eu urmatoarea situatie si va rog mult sa ma ajutati. o pers este angajata in august 2007 ca adjunct sef depozit la o firma. intre ... (vezi toată discuția)