avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... jigniri intre angajati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

jigniri intre angajati

Buna ziua,
Am o situatie si vreau daca se poate un sfat:
In unitatea unde lucrez exista certuri intre angajati , care s-au agravat si au ajuns sa se jigneasca si sa sara chiar la bataie. Cum as putea sa pedepsesc acest comportament pentru a nu crea un precedent?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: simona.elisa , utilizator 15:33, 31 Martie 2011
puneti in regulamentul de ordine interioara o dispozitie care sanctioneaza astfel de acte la locul de munca
Este trecut in regulamentul intern , ca aceste fapte constituie abatere disciplinara si vor fi sanctionate cf. legislatiei,deci pot sa dau avertisment, daca mai continua sa suspend contractul si apoi sa se ajunga la incetarea contractului de munca.?
In functie de gravitatea faptei, de repetabilitatea ei puteti lua orice masura de sanctionare prebazuta in R.I., inclusiv concedierea disciplinara.
va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare a regulamentului de ordine interioara si a contractului colectiv de munca Costin Cozma Costin Cozma Buna ziua! Poate ma \"descurcati\" in urmatoarea problema: Un angajat al societatii a incalcat flagrant ROI - ul cat si CCM-ul. Conform Codului Muncii eu pot ... (vezi toată discuția)
Concediere disciplinara BogdanBurtila BogdanBurtila Salut, Am probleme cu un subordonat ce nu isi respecta atributiile. Nu ai cu cine sa te intelegi si mai grav a inceput sa vorbeasca urat, sa trimita ... (vezi toată discuția)
Are dreptul o companie sa acorde avertismente angajatilor pentru ca nu au atins unul sau mai multi indicatori care initial au fost doar orientativi ? mfa_ro mfa_ro Societatea la care lucrez isi desfasoara activitatea in comert,pentru o serie de bonusuri care se pot acorda trebuiesc atinsi anumti indicatori( de ex : ... (vezi toată discuția)