avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... AVIZE/AUTORIZATII
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

AVIZE/AUTORIZATII

Buna ziua

Rog persoanele care cunosc, sa ma informeze ce avize si autorizatii am nevoie pentru deschiderea unui magazin piese auto si costurile aproximative a acestora.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: MIXAM , utilizator 20:06, 31 Martie 2011
trebuie sa aveti in obiectul de activitate codurile caen si sa solicitati autorizarea lor - se completeaza un formular la onrc se achita o taxa si se elibereaza certificat constatator cu activitatile autorizate pentru care societatea a solicitat acest lucru. Costul cateva zeci de lei maxim 100 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea certificatului de inregistrare fiscala adrian.ivanciu adrian.ivanciu Buna ziua! Poate sa-mi spuna cineva care sunt actele necesare schimbarii certificatului de inregistrare si ce acte mai trebuie schimbate pentru actualizarea ... (vezi toată discuția)
Reactivare pfa raluca peia raluca peia Am avut un PFA pe care l-am suspendat in 2008 ,as vrea sa imi reiau activitatea .ce trebuie sa fac? Cum imi pot schimba codurile,pentru ca sunt cele vechi si ... (vezi toată discuția)
Avizare coduri caen onrc Eugenia04 Eugenia04 O avocata mi-a infiintat o firma noua pe care i-am spus ca doresc sa desfasor activitate de comert (de fapt intermediere) de produse electrice. In baza unor ... (vezi toată discuția)