avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... agresiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

agresiune

am fost agresat pe strada lovit la cap abdomen si picior si abandonat la locu faptei eu fiind in stare de inconstienta ajungand intrun tarziu acasa am fost dus la spitalam fost doua zile internat dupa care am fost pus sa semnez externarea fara ca eu sa pot citi am primit de la medicu legist 12 zile de ingrijiri medicale ce pot sa fac in acest caz si daca am vreo sansa sa mi se faca dreptate neavand martori
Cel mai recent răspuns: frank_kvitta , utilizator 17:47, 31 Martie 2011
dar de lovit stiti cine v-a lovit?
faceti plangere penala la politie pentru lovire si alte violente, art. 180 alin. 2 si constituiti-va parte civila pentru recuperarea costului ingrijirilor medicale
faceti plangere penala la parchet pentru lovire si chiar daca nu stiti cine va lovit si chiar daca nu aveti martori organele de cercetare pot incepe urmarirea penala 'in rem' (fara sa se cunoasca autorii). daunele le cereti in instanta sau la politie.
poate erau camere video in zona

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovire si alte violente li_a_she li_a_she am fost inplicat intrun scandal fara sa vreau .cineva dintre scandalagi mi-a aruncat o scrumiera si mi-a fisurat piramida nazala am fost la medicina legala si ... (vezi toată discuția)
Intrare cu forta si bataie tig33r tig33r Buna ziua in seara de ajun am fost la niste prieteni acasa,iar in jurul orei 4-5 au venit niste cunostinte in stare de ebrietate care vroiau sa intre in casa ... (vezi toată discuția)
Batut de baiatul vecinului in curtea proprie contautszasz@yahoo.com contautszasz@yahoo.com O familie soț și soție ( ruda foarte apropiata de a mea) ,au fost bătuți în curtea proprie de băiatul vecinului.Au avut o ... (vezi toată discuția)