ContSters191851 
	    	Utilizator

ContSters191851 
	    	Utilizator	    

ContSters191851, utilizator
 ContSters191851, utilizator 	
			 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

leonardniculescu 
	    	Utilizator

leonardniculescu 
	    	Utilizator	    

leonardniculescu 
	    	Utilizator

leonardniculescu 
	    	Utilizator	    

leonardniculescu 
	    	Utilizator

leonardniculescu 
	    	Utilizator	    

leonardniculescu	                   

am mai pus citeva intrebari si la ultimele nu prea am primit raspunsuri. deci sotia a parasit domiciu conjugal pe 24.02 2011 si a venit la copil de 3 ori pina ... (vezi toată discuția)
	                    leonardniculescu	                   

am mai pus citeva intrebari si la ultimele nu prea am primit raspunsuri. deci sotia a parasit domiciu conjugal pe 24.02 2011 si a venit la copil de 3 ori pina ... (vezi toată discuția)

costy223	                   

as vrea sa stiu si eu ce sanse am sa pastrez copilul minor la divort deoarece sotia nu are nici domiciliu si a plecat in strainatate fara sa mai trimita nimic ... (vezi toată discuția)
	                    costy223	                   

as vrea sa stiu si eu ce sanse am sa pastrez copilul minor la divort deoarece sotia nu are nici domiciliu si a plecat in strainatate fara sa mai trimita nimic ... (vezi toată discuția)

bennyone	                   

am si eu o problema :Sotia mea a parasit domiciliul conjugal si a luat copilul cu ea intre noi nu este o actiune de divort sau ceva de genul.de cind a plecat ... (vezi toată discuția)
	                    bennyone	                   

am si eu o problema :Sotia mea a parasit domiciliul conjugal si a luat copilul cu ea intre noi nu este o actiune de divort sau ceva de genul.de cind a plecat ... (vezi toată discuția)