avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... proces verbal declarare insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

proces verbal declarare insolventa

finantele pot intocmi proces verbal de declarare a starii de insolventa chiar daca obligatiile fiscale restante sunt sub 45.000 lei?
Cel mai recent răspuns: ContSters145448 , utilizator 08:32, 6 Aprilie 2011
nu exista p.v.
trebuie sa ceara instantei sa constate starea de insolventa
@carmen- sigur sunteti avocat ??? incep serios sa imi pun semne de intrebare asupra profesionalismului dvs??? ca si dl. Stoica cred ca aveti o problema :stunned:
Ultima modificare: Marți, 5 Aprilie 2011
bossman, utilizator
exista pv de declarare a starii de insolvabilitate, acesta poate fi contestat? nu are mentionat in cuprinsul sau daca poate sau nu fi contestat, spre deosebie de pv de sechestr asigurator asupra bunurilor mobile si imobile
a nu se confunda insolvabilitatea cu insolventa;sunt doua institutii juridice diferite.in speta la care va referiti este vorba de declararea debitoruluiin stare de insolvabilitate in baza procesului verbal dresat de organul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la p.v. de insolventa de la anaf eurosacc eurosacc Sunt actionar la o firma cu 95% actiuni si sotia cu 5%, datorita situatiei financiare grele din anul precedentam acumulat o datorie de 16.593 lei, din care ... (vezi toată discuția)
Insolvabilitate ContSters280612 ContSters280612 Buna ziua, as dori sa stiu daca ANAF poate cere intrarea in insolvabilitate a unui s.r.l. pentru o datorie de 23.000 lei. Multumesc. (vezi toată discuția)
Insolvabilitate edusa edusa ce se intampla cu o firma declarata de administratia financiara in insolvabilitate pt 6670 ron debit si 3500 penalizari? (vezi toată discuția)