avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... tratat de extradare !!!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

tratat de extradare !!!!

sotul meu are de executat o pedeapsa de 2 ani in romania de moment este in ungaria,doreste s se stabileasca intr-o tara fara tratat de extradare s poata sta linistit pina se prescrie pedeapsa ,este posibil?! multumesc
Cel mai recent răspuns: asatuka , utilizator 22:09, 3 Iulie 2013
si daca fratele meu are o pedeapsa de 6 ani in cazul asta ce sfat imi puteti da..ce tari ar fii ok?
In cat timp se prescrie cei 2 ani ? Si care e faza cu curgerea unui nou termen ?
ISi bate de obicei cineva capul sa dea un nou mandat pana expira cel vechi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel, sentinta definitiva Cosmina98 Cosmina98 Buna ziua, Sotul meu are o condamnare de 5 ani, care nu este definitiva. Inca se judeca in apel.Intrebarea mea ar fi: dupa hotararea sentintei definitive ... (vezi toată discuția)
Fuga inaintea inchisorii picika picika ce se intampla daca primesc inchisoare cu executare iar eu \"dispar\" ,fug inaintea inchisorii? (vezi toată discuția)
Buna ziua ! in ce cazuri se aplica prescripția de la pedeapsa ... racovita_diana racovita_diana Buna ziua ! In ce cazuri se aplica prescripția de la pedeapsa ? Se poate aplica in cazul in care detinutul nu a executat pedeapsa sau a executat-o in ... (vezi toată discuția)