avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... ACTE PT BECI SUB BLOC?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

ACTE PT BECI SUB BLOC?

Buna , recent am achizitionatun apartament , la vizionarea apartamentului ne-a fost prezentat si beciul impreuna cu boxa de langa scara ,normal ca aceste anexe ne-au convins sa cumparam acest apartament si nu un altul.A trecut o luna de cand l-am platit si sau mutat fostii proprietari si acestia nu au eliberat beciul si nici nu vor sa il goleasca ,ce se poate face in acest caz,cui ii apartine , beciul este sub bloc si acesta este spatiu comun cu vecinii ,nu?nu sunt acte pe beciuri ,ce artrebuii sa fac ,fostul propritar sta tare pe pozitie ca eu nu am nici un act asupra beciului dar nici el nu are .Ce sa fac in acest caz?
Cel mai recent răspuns: pup_me , utilizator 21:54, 4 Aprilie 2011
Vizionarea si prezentarea unor spatii ca si proprietate personala este total diferita de probarea calitatii de proprietar a acestora.
In actul de achizitie al spatiului cu destinatia de locuit este precizat si boxa?
Ex proprietarul nu mai detine nici un drept asupra boxei
Pentru eventuala preluare a spatiului ,trebuie sa comportati discutie amiabila cu presedintele de asociatie,seful de scara
Numai dupa ce se hotaraste de catre reprezentantii asociatiei de proprietari daca vi se acorda spre folosinta boxa ,ulterior puteti desfasura demersuri catre ex proprietar in vederea ridicarii eventualelor bunuri existente
In caz ca ex proprietarul nu intelege sa elibereze boxa -asupra careia nu mai are niciun drept,comitetul executiv din cadrul asociatiei de proprietari are autoritatea sa dispuna eliberarea spatiului,igienizarea si acordarea spre utilizare altui proprietar
Ultima modificare: Duminică, 3 Aprilie 2011
goe_07, utilizator
nu are proprietarul nici un act la fel cum nimeni nu poate avea vreun drept asupra spatiului tehnic de sub bloc, acea boxa este situata langa beci practic sunt 2 beciuri doar ca una este cu iesire directa din beci , nu asta conteaza ,mar interesa ce pot eu sa fac ca si propritar in acel bloc , ce drept mai are fostul propritar sa umble in subsolul unui bloc ?? fiecare vecin are beci ,la fel cum si fostul proprietar avea , pe aceste beciuri nimeni nu are acte deoarece este spatiu tehnic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pivnita din subsolul blocului dido10 dido10 Bună ziua.Îmi cer scuze dacă nu am postat mesajul în locul cuvenit. Sunt nou pe aceste forum. Anul trecut am achiziţionat un apartament, iar fostul ... (vezi toată discuția)
Boxa vândută fără știrea proprietarilor Adriandr Adriandr Bună Ziua ! Locuiesc intr-un bloc unde avem o boxa pe fiecare etaj, unde avem acces la apometre și robinetul de închidere a apei, tot aici este tras ... (vezi toată discuția)
Problema Benko Katalin Benko Katalin Buna ziua. Asociatia noastra de proprietari se confrunata cu urmatoarea problema. S-a vandut un apartament , fostul proprietar a vandut si o boxa pe care le-a ... (vezi toată discuția)