avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1288 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dosar sc.de soferi
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dosar sc.de soferi

buna ziua in primul rand vreau sa va felicit pt acest site ,este de foarte mare ajutor populatiei.as vrea sa va spun despre problema mea .in primul rand acum 1si 2 saptamani am inceput sc de soferi in brasov si la pregatirea dosarului mi sa spus la sc .ca se pot ocupa ei de cazier si cererea de inscrierea la examen .insa eu sant programat pe data de 16.06.2008
cum pot afla daca este dosarul in regula si daca intru la examen mentionez ca celelanta acte le am depus ,respectiv fisa medicala,ex pshihologic.poza si taxa la cec,si la financiar va rog daca ma puteti ajuta multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 14:28, 14 Iunie 2008
cu siguranta cei de la scoala au completat intreg dosarul, pentru a va scuti pe dvs. de a sta pe la cozi.
Pentru a fi sigur, mai intrebati inca o data la scoala si cereti sa va spuna concret data depunerii dosarului.

mult succes!:yeah:
Eu inteleg ca daca sunteti programat la examen pentru data de 16 iunie 2008 (inteleg programarea politiei) inseamna ca dosarul este complet si depus la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto anulat de instanta iar in baza politiei apare ca suspendat . adrian42ph adrian42ph in baza sentintei jud , mi a fost anulat permisul pentru alcoohol , de 3 luni ma tot chinui sa depun dosarul pentru un nou examen. am toate actele posibile si ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru examen permis auto j_ulli_a j_ulli_a Buna ziua, Ce acte sunt necesare pentru dobandirea permisului auto? mai este nevoie si de diploma de bac? (vezi toată discuția)
Redobandirea permisului de conducere anulat pop.marius pop.marius Am avut permisul de conducere anulat in urma unui accident. Stiu ca pot sa ma prezint la examenul de redobandire doar la un an de la ramanerea definitiva si ... (vezi toată discuția)