Sunt si eu barbat,dar nu pot fi de acord cu anumite abordari,din care rezulta ca o tanara fata este singura vinovata pentru tot ce s-a petrecut.
De fapt,viata a demonstrat ca lipsa de maturitate din tinerete,precum acest gen de abordare a unor astfel de probleme ,produce efecte mult mai dureroase la o varsta mai inaintata,uneori chiar si pareri de rau tardive .
@"ionutzboss"
Cand erati impreuna in anumite posturi se pare ca nu va era scarba de a o vedea sau sa o atingeti.
Mie atitudinea dvs mi se pare scandaloasa , si consider ca ar trebui sa o revizuiti,copilul este si al dvs.
Aerele acestea de "macho provincial ",nu va prind,din contra ,prin acestea decadeti in fata lumii care a ajuns la un anumit grad de civilizatie si de cultura,care are o anumita morala mai snatoasa decat cea a dvs.
Pe de alta parte,facand parte dintr-o comunitate rurala mica,dvs veti fi cel care veti fi condamnat de de consateni,pentru ca acolo tot timpul a existat frica de Dumnezeu si o morala sanatoasa
Stimate domn,veti fi tata ,daca aceasta se va constata stiintific si va veti indeplini indatoririle de parinte,cu sau fara voia dvs,prin efectul legii.
Din nefericire pentru dvs,avocatul v-a invatat bine !
pai normal k imi voi face datoria de tata dar asta nu inseamna k trebuie sa o suport pe ea pana la sfarsitul vietii pentru simplul fapt k nu am fost destul de precaut atunci, imi pot reface viata si ea la fel pt k e tanara. dar sa stiti k toata lumea kre ma cunoaste si care o cunoaste pe ea si pe ai ei, si sunt multi credeti-ma pentru ca lucrez cu foarte multi oameni si comunitatea nu e deloc restransa, imi reproseaza k de ce m-am insurat cu ea, de ce am luat-o acasa, tot lumea mai zice k nici makr nu e insarcinata cu mn. imi este extrem de greu sa traiesc cu fata asta, este mult mai complicat de cat intelege-
Daca ai fi in locul ei ce ai face?
Nu cred ca e problema comunitatii, e o alegere personala. Fata a preferat sa nu ucida copilul prin avort. O vei pedepsi pentru asta?
Se spune ca un caine "moare" de alergatura iar un ..... de grija altuia #-o Asta e problema datului cu parerea (adica cu parul) din partea comunitatii. Gresesc?
da, gresiti. fata era in stare sa faca avort si la sase luni, si mai tz ar fi incercat oricie dak ii spunea cineva k e bn, a insistat sa nasca la 7 luni. Oricum parintii au vazut k noi doi nu ne apropiem deloc si au hotarat k dupa ce naste sa ramana acasa si cu copilul si ea e de acord si insista mereu.
eu inteleg ca nu va prea placut la scoala...
zica ca pt distractie ai "stat" tu cu ea.... pai atunci.. distractie placuta in continuare... si vad ca ai parte de senzati tari... nici in cel mai tare montainrus nu ai fi avut parte de astfel de senzati...
pot sa imi imaginez cum te porti si cum vorbesti cu fata aia.. cum se mai poarta si parintii ei cu ea... numai bine nu o duce..