avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie incetare activitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie incetare activitate

In urma demisiei pe care am depus-o la firma si care a fost inregistrata, am incetat activitatea pe data de 01.04.2011. Urmeaza acum sa primesc decizia de incetare a activitatii, iar intrebarea mea este daca ar trebui sa o primesc si sa semneaz pentru aceasta sau pot sa iau o copie de la fortele de munca atunci cand o inregistreaza firma la care am fost. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:36, 4 Aprilie 2011
Daca doriti un exemplar al deciziei de incetare a activitatii,solicitati angajatorului.Incepand cu acest an,documentele aferente inceperii sau incetarii activitatii nu se mai depun la inspectoratul teritorial de munca.
nu este obligatoriu sa semnati dvs. decizia de incetare, dar acum nu se mai depune nimic la ITM, astfel ca va trebui sa cereti un exemplar angajatorului.
Puteti semna ca ati primit un exemplar de pe decizia de incetare a c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand ar trebuie semnat contract perioada determinata? alexgeo alexgeo in momentul acesta am un contract pe peridoa determinata pe 6 luni care imi expira pe 1 iulie , din cate am inteles mi se va face in continuare tot pe perioada ... (vezi toată discuția)
Cim nou, demisie morenika morenika buna ziua! ce trebuie sa fac ca sa pot pleca de la firma la care lucrez si in cel mai scurt timp sa semnez un nou CIM. precizez ca maine semnez demisia si as ... (vezi toată discuția)
Bună seara angajatorul are nevoie de semnatura sau acordul scris ... Gabigabi67 Gabigabi67 Bună seara ANGAJATORUL ARE NEVOIE DE SEMNATURA SAU ACORDUL SCRIS AL SALARIATULUI PENTRU ÎNREGISTRAREA CONTRACTULUI DE MUNCĂ LA IRM ( REVISAL, REGES), EU ... (vezi toată discuția)