avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu prenatal - eleva
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu prenatal - eleva

pot beneficia de prenatal fiind eleva?multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:24, 4 Aprilie 2011
1. Fiind eleva nu puteti beneficia de concediu de maternitate (pre si postnatal, sarcina si lauzie = 126 de zile).
2. Dar puteti beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC) pana la 2 ani (600 lei/luna) plus 200 lei/luna alocatie de stat pentru copii, daca in cele 12 luni premergatoare nasterii ati fost eleva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal mamici masterande eualexandra eualexandra Buna ziua! As avea si eu niste nelamuriri. Eu sunt o viitoare mamica (sunt in luna a 6-a de sarcina) si sunt si masteranda la o facultate de stat, in anul I. ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil? cezarina1 cezarina1 Buna ziua, Ma numesc Manole Cezarina, lucrez intr-o companie de produse cosmetologice pe post de operator call center. Am contractul individual de munca pe 2 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru ccc ioana_livia ioana_livia buna ziua..ma tot framanta o intrebare si aici cred ca voi gasi oameni in masura sa ma lamureasca .. curand voi aveaun copil.. problema mea e urmatoarea.. daca ... (vezi toată discuția)