avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... concesiune si vanzarecumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

concesiune si vanzarecumparare

Eu si sotul meu avem un contract de concesiune, in temeiul Legii nr. 219/1998 privind regimul concesiunilor, a unui teren cu destinatia -casa de locuit.
As dori sa stiu daca putem face un contract de vanzare cumparare cu proprietarul unui teren aflat in vecinatatea celui concesionat pana nu devenim noi proprietari terenului concesionat.
Ultima modificare: Marți, 5 Aprilie 2011
CIOBANU MANUELA, utilizator
Cel mai recent răspuns: CIOBANU MANUELA , utilizator 10:09, 5 Aprilie 2011
dar ce legatura are faptul ca vreti sa cumparati un teren care are un proprietar distinct cu faptul ca ati concesionat un alt teren?
Ma gandesc ca odata ce devenim proprietarii altui teren cei de la primarie, cu care am incheiat concesiunea, sa ceara incetare contractului de concesiune.
Ultima modificare: Marți, 5 Aprilie 2011
CIOBANU MANUELA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie teren concesionat pentru locuinta in spatiu comercial gheorgheemil81 gheorgheemil81 Buna ziua. Detin un teren concesionat de la Primaria Slobozia pe care am construit o locuinta(in contractul de concesiune se prevede ca destinatia terenului ... (vezi toată discuția)
regimul concesiunii terenului bizon11 bizon11 Parintii mei au cumparat in 1997 un apartament dintr-un imobil. Terenul aferent cladirii a fost concesionat de primaria com balotresti in mod egal celor 3 ... (vezi toată discuția)
Concesiune - riscuri bogdanfinante bogdanfinante am o rugaminte , stie cineva avizat ce riscuri sint la cumpararea unei concesiuni pt un teren? multumesc anticipat:O (vezi toată discuția)