avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... acte pentru plecare copii minori in strainatate in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

acte pentru plecare copii minori in strainatate in vacanta la unul din parinti

as dori sa stiu ce acte trebuie sa fac celor doi copii unul de 17 si celalalt de 13 pentru a merge in spania la mama lor in vacanta eu nu pot sa-i insotesc.
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 21:07, 4 Aprilie 2011
Trebuie sa dati o declaratie autentificata la notarul public prin care va exprimati acordul ca cei doi minori sa calatoreasca in afara tarii (presupun ca sunteti tatal copiilor...). Declaratia va cuprinde ruta calatoriei (puteti specifica si faptul ca merg in vizita la mama lor), precum si perioada in care vor calatori si persoana care ii va insoti.
Ultima modificare: Luni, 4 Aprilie 2011
narcisa_salbatica, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate da procura pt a calatori cu un minor pe o perioada nelimitata eveline22 eveline22 vreau sa merg la ambasada in londra sa dau sotului procura pt a calatori cu fetitele in romania si inapoi dar as vrea pe o perioada mai mare nu sa merg din 3in ... (vezi toată discuția)
Pasaport minori maddallina_ maddallina_ buna ziua, am doi copii, unul de 3 ani si jumatate, iar celalalt de 10 luni. Sotul este plecat in Belgia si vreau sa merg cu copii la el. Pentru pasapoartele ... (vezi toată discuția)
Iesire minor din tara doar cu un parinte in vacanta marinaalexandrescu marinaalexandrescu Buna seara, am si eu o intrebare urgenta. Sotul meu a gasit un job in strainatate si trebuie sa plece saptamana care vine . v-a sta o perioada mai lunga de ... (vezi toată discuția)