Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

Radu Gabrian, Mediator
 Radu Gabrian, Mediator 	
			~ final discuție ~
 Angela Rauta	                   

Cum se poate revizui Dosar penal judecat in anul 1991? (vezi toată discuția)
	                    Angela Rauta	                   

Cum se poate revizui Dosar penal judecat in anul 1991? (vezi toată discuția)

gabitzu1ro	                   

Buna. Intrebarea este .Sa procedat la Contestatia in anulare insa aceasta sa respins ca nefondat -definitiva.Ar mai fi o alta cale de (atac) in- Revizuirea ... (vezi toată discuția)
	                    gabitzu1ro	                   

Buna. Intrebarea este .Sa procedat la Contestatia in anulare insa aceasta sa respins ca nefondat -definitiva.Ar mai fi o alta cale de (atac) in- Revizuirea ... (vezi toată discuția)

picika	                   

cu ce conditii s epoate ataca recursul cu contestatie in anulare sau revizuire?
cred ca s niste conditii de incadrare.....pt ca dupa ce stiu recursurile nu s ... (vezi toată discuția)
	                    picika	                   

cu ce conditii s epoate ataca recursul cu contestatie in anulare sau revizuire?
cred ca s niste conditii de incadrare.....pt ca dupa ce stiu recursurile nu s ... (vezi toată discuția)