avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Fisa de post incarcata
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Fisa de post incarcata

Daca fisa postului este prea incarcata, comparativ cu ceilalti colegi, iar seful de serviciu si ordonatorul de credite(primarul) imi raspunde la doleanta mea verbala tot verbal si de fapt raman cu aceleasi sarcini, cum sa procedez?!
Vorba e ca am fost promovata de la studii medii la stududii superioare si mi s-a completat cu noi sarcini fisa postului, cele vechi ramanand toate si nu prea mai fac fata.Mai am colegi in situatia mea, dar au ramas cu aceleasi atributiuni, normal ca nu vor sa mai preia din sarcinile mele, mai ales ca salariul este la fel...Curtea de conturi cand verifica nu prea o intereseaza acest lucru, asa ca daca puteti dati-mi un sfat...
#-o
Cel mai recent răspuns: filozoful , utilizator 22:19, 5 Aprilie 2011
Pentru ca vorbele sa devina fapte solicitati primarului sa va intocmeasca o noua fisa a postului.

Puteti sesiza si ITM, daca atributiile pe care le-ati primit nu pot fi executate in timpul normal de 8 ore. Personal nu va recomand sa sesizati ITM-ul, daca nu aveti sansa sa va gasiti un nou loc de munca.
Multumesc, la fel m-am gandit si eu, chestia cu ITM-ul ar fi buna macar pentru speriat...
Parerea mea este sa informati in scris conducerea,asupra volumului de munca exagerat.Ei vor trebuica in 30 de zile sa va dea un raspuns.Fiti calma!;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare atributii din fisa postului .... pana unde se poate ajunge....100% ? doareu2008 doareu2008 Lucrez intr-o institutie publica, unde dupa cum se stie s-au facut mari restructurari in 2011. S-au modificat fisele de post, iar asa cum este normal .... se ... (vezi toată discuția)
Recunoastere studii superioare elena_ploiesti elena_ploiesti Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema la locul de munca, pe scurt este asa: Acum 5 ani m-am angajat la o societatea care m-a pus sa semnez si sa ... (vezi toată discuția)
Demisie sub presiunea conducerii denaeira denaeira Mi sa cerut sa imi dau demisia din firma unde lucrez de 3 ani fara un motiv clar,recent s-a schimbat administratorul societatii. Eu nu am fost de acord pentru ... (vezi toată discuția)