avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Se mai dau credite pentru persoanele cu dizabilitati?
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Se mai dau credite pentru persoanele cu dizabilitati?

Credite persoane cu handicap
In vederea protectiei si promovarii drepturilor persoanelor cu handicap, prin Legea 207/2009 Guvernul Romaniei stabileste ca pentru persoanele cu handicap grav sau accentuat care contracteaza un credit in scopul adaptarii locuintei conform nevoilor individuale de acces sau achizitionarii unui autovehicul adaptat special pentru transportul persoanelor cu handicap netransferabile, dependente de scaunul cu rotile dobanda se suporta din bugetul de stat.

mai este valabila aceasta lege sau nu?:(
Da este valabila. Urmati linkul catre siteul autoritatii nationale pentru persoanlele cu handicap. Gasiti aici toata legislatia de care aveti nevoie.
[ link extern ]
Legea este in vigoare. Va puteți adresa oricărei bănci, departamentul juridic va sti despre ce este vorba!
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facilitati pentru handicap gradul 3 Cristea_C Cristea_C Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca persoanele cu gradul 3 de invaliditate pot beneficia de urmatoarele: 1.Persoanele adulte cu handicap grav sau ... (vezi toată discuția)
Credite pentru persoane cu handicap grigstav grigstav Buna ziua, Persoanele cu handicap grav pot beneficia de credit a carui dobanda se suporta de ;la bugetul de stat prin bugetul AUTORITATII NATIONALE ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu o întrebare și anume: sufăr de epilepsie ... bogdamica bogdamica Bună ziua, Am și eu o întrebare și anume: Sufăr de epilepsie și am grad de handicap accentuat permanent, am făcut credit la banca de nevoi personale ... (vezi toată discuția)