avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua, Am și eu o întrebare și anume: Sufăr ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua, Am și eu o întrebare și anume: Sufăr de epilepsie ...

Bună ziua,
Am și eu o întrebare și anume:
Sufăr de epilepsie și am grad de handicap accentuat permanent, am făcut credit la banca de nevoi personale și vroiam sa știu dacă beneficiez de reducere a dobânzii, țin sa precizez creditul e în valoare de 9000 euro și este aprobat tot.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:08, 6 Ianuarie 2023
Buna ziua!
Nu stiu sa existe reduceri la dobanzi pentru persoane cu handicap.Trebuia sa intrebati la banca in momentul cand ati cerut creditul.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Articolul 27
(1) Persoanele adulte cu handicap grav sau accentuat pot beneficia de credit a cărui dobândă se suportă din bugetul de stat, prin transferuri de la bugetul Autorității Naționale pentru Persoanele cu Dizabilități la bugetele direcțiilor generale de asistență socială și protecția copilului județene, respectiv locale ale sectoarelor municipiului București, în baza unui contract privind angajamentul de plată a dobânzii pentru achiziționarea unui singur autovehicul și pentru adaptarea unei locuințe conform nevoilor individuale de acces, cu condiția plății la scadență a ratelor creditului, dar și cu condiția ca valoarea creditului să nu depășească 10.000 de euro, iar returnarea creditului să nu depășească 10 ani. În cazul achiziționării de autovehicule adaptate special pentru transportul persoanelor cu handicap netransferabile, dependente de scaunul cu rotile, valoarea creditului nu poate depăși 20.000 de euro, perioada de rambursare fiind de 15 ani.

nu beneficiati, nu pt orice credit plateste statul dobanda
Ultima modificare: Vineri, 6 Ianuarie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite pentru persoane cu handicap grigstav grigstav Buna ziua, Persoanele cu handicap grav pot beneficia de credit a carui dobanda se suporta de ;la bugetul de stat prin bugetul AUTORITATII NATIONALE ... (vezi toată discuția)
Facilitati pentru handicap gradul 3 Cristea_C Cristea_C Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca persoanele cu gradul 3 de invaliditate pot beneficia de urmatoarele: 1.Persoanele adulte cu handicap grav sau ... (vezi toată discuția)
Pot persoanele cu handicap sa cumpere masina in rate? aditza38 aditza38 o persoana cu gr 1 poate obtine credit la banca pentru achizitionarea unui autoturism?Daca da,care sunt conditiile,ce venit trebuie sa aiva si ce banca acorda ... (vezi toată discuția)