avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Facilitati pentru handicap gradul 3
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Facilitati pentru handicap gradul 3

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca persoanele cu gradul 3 de invaliditate pot beneficia de urmatoarele:

1.Persoanele adulte cu handicap grav sau accentuat pot beneficia de credit a carui dobanda se suporta din bugetul de stat in baza unui contract privind angajamentul de plata a dobanzii pentru achizitionarea unui singur autovehicul si pentru adaptarea unei locuinte conform nevoilor individuale de acces, cu conditia platii la scadenta a ratelor creditului, dar si cu conditia ca valoarea creditului sa nu depaseasca 10.000 de euro, iar returnarea creditului sa nu depaseasca 10 ani. In cazul achizitionarii de autovehicule adaptate pentru transportul persoanelor cu handicap netransferabile, dependente de scaunul cu rotile, valoarea creditului nu poate depasi 20.000 de euro, iar perioada de rambursare este de 15 ani.

2.Scutire de la plata impozitului pe cladire si teren

Cel mai recent răspuns: Cristea_C , utilizator 12:51, 14 Iunie 2013
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am și eu o întrebare și anume: sufăr de epilepsie ... bogdamica bogdamica Bună ziua, Am și eu o întrebare și anume: Sufăr de epilepsie și am grad de handicap accentuat permanent, am făcut credit la banca de nevoi personale ... (vezi toată discuția)
Pot persoanele cu handicap sa cumpere masina in rate? aditza38 aditza38 o persoana cu gr 1 poate obtine credit la banca pentru achizitionarea unui autoturism?Daca da,care sunt conditiile,ce venit trebuie sa aiva si ce banca acorda ... (vezi toată discuția)
Pers cu handicap lazarica18 lazarica18 Sunt persoana cu handicap accentuat de foarte multi ani , am o firma infiintata ca si PFA si doresc sa stiu daca sunt scutita la plata impozitului pe profit. ... (vezi toată discuția)