cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 aditza38	                   

o persoana cu gr 1 poate obtine credit la banca pentru achizitionarea unui autoturism?Daca da,care sunt conditiile,ce venit trebuie sa aiva si ce banca acorda ... (vezi toată discuția)
	                    aditza38	                   

o persoana cu gr 1 poate obtine credit la banca pentru achizitionarea unui autoturism?Daca da,care sunt conditiile,ce venit trebuie sa aiva si ce banca acorda ... (vezi toată discuția)

bogdamica	                   

Bună ziua,
Am și eu o întrebare și anume:
Sufăr de epilepsie și am grad de handicap accentuat permanent, am făcut credit la banca de nevoi personale ... (vezi toată discuția)
	                    bogdamica	                   

Bună ziua,
Am și eu o întrebare și anume:
Sufăr de epilepsie și am grad de handicap accentuat permanent, am făcut credit la banca de nevoi personale ... (vezi toată discuția)

tatiana30	                   

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca exista o lege(si sa imi mentionati care) in care este precizat faptul ca bolnavi icare au diagnosticul de neoplasm ... (vezi toată discuția)
	                    tatiana30	                   

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca exista o lege(si sa imi mentionati care) in care este precizat faptul ca bolnavi icare au diagnosticul de neoplasm ... (vezi toată discuția)