Bună ziua.
Este drept ca un proces să fie amânat 11 termene la rând pentru că expertul nu își
depune expertiza.
Acum,după un an,a depus un fals prin care arată că părțile au fost chemate la fața locului,fără a atașa și scrisorile prin care le-a chemat (pentru că nu le-a chemat)
Aici,la judecătoria privată,primarul localității,care este vecin de casă cu mine,vrea
să-mi fure 4000 de mp-pentru că nu au fost înregistrați la Reg.agricol și,la marginea suprafeței este o cișmea (12 mp) care este în domeniul public.
Profitând de imensa corupție din regiune,tot amână-după cum arătam- și nu știe cum să mă deposedeze.
Ca și suprafață,terenul este mai mare decât cel de la Reg.agricol dar,ca și vecinătăți terenul este cel din Titlu de propritate.
Nici o altă persoană nu revendică suprafața care,dealtfel este între două curele paralele și la capete sunt delimitate de două drumuri-acum asfaltate.
Procesele verbale de punere în posesie ale celor doi vecini,ar putea fi cerute ca probă în instanță? Menționez că unul dintre terenuri este stăpânit abuziv de către primar,fără vreun act;poate vrea să se extindă și la mine.
Dacă 12 metri sunt trecuți în domeniul public,este îndreptățit primarul să solicite
restul suprafeței ? Dosar 801/267/2010.
Vă mulțumesc.
Vă mulțumesc.
Elementele pentru Judecătoria privată sunt la dosar.
Există cererile false,luate în considerare de judecător.
Eu,judecătorul ,dacă primesc o cerere,nu trebuie să solicit dovada de legalitate a persoanei care face cerere;un buletin,un contract de reprezentare,o împuternucire legală ?Am copii ale furtului judecătorilor și,dealtfel,sunt la dosar actele originale.
Dar,cică se respectă independența judecătorului.Nu contest că sunt și judecători corecți însă aici ...mirose greu.
Dosarul este trimis spre rejudecare,expertiza nu este decât o completare dar,să scrii că tu ai înștiințat părțile (după 10 luni de amânări)și,chiar și acum să minți în scris (paginile sunt la dosar) nu credeți că deja este infracțiune clară?
Astăzi,judecătorul a hotărât să mai revină cu o adresă la expertul desemnat.
Expertiza falsă este la dosar,deja.Cum mă mai poate anunța,post factum...să fiu prezent ?
Depuneti cerere pt. recuzarea judecatorului intrucat prin faptul ca ramane indiferent fata de atitudinea expertului, si nu ia masuri in virtutea rolului activ, inseamna ca are un interes in cauza...
Intrucat in speta este vorba de primar, se stie ca primarul sau institutia primarului este pe aceeasi lungime de unda cu instantele, in toata tara asta corupta si mancata de viermi.
Procesele in care sunt implicati functionari ai statului roman, merg greoi si pe rute ocolitoare, astfel incat trebuie sa te judeci ani intregi pana vei obtine o sentinta sau hotarare....si de regula in defavoarea cetateanului simplu.
Solutie: amendare, inlocuire si plangere penala ptr. fals in acte - ptr. expert, apoi recuzare si plangere penala la Parchetul de pe langa Curtea de Apel, ptr. abuz in serviciu - ptr. judecatorul cauzei. (se poate recuza intregul complet de judecata, daca sunt mai multi judecatori)