avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imprejmuirea unui teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imprejmuirea unui teren

sunt propietarul unui teren extravilan agricol ,ca sa fac un gard de uluca fara fundatie primaria imi cere proiect pt.acest gard.Este normal,nu exista alta alternativa?
Ultima modificare: Joi, 7 Aprilie 2011
t madalina, utilizator
Cel mai recent răspuns: F-X1 , utilizator 15:26, 11 Aprilie 2011
Pentru a vedea exact ce trebuie sa faci, mai bine solicita informatii, un certificat de urbanism pentru informare si acolo o sa iti scrie ce avize trebuie sa obtii, etc. Daca terenul este in extravilanul unei comune (nu stiu la orase si municipii) competenta pentru emiterea autorizatiilor de construire, implicit si certif. de urbanism este Consiliul Judetean. Citeste si lg. 50 si regulamentul din Ordinul 839/2005 parca si vezi daca ai nevoie de documentatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren 500m2 extravilan gard in gard cu intravilan = nu pot construi mariuss86 mariuss86 in anul 2009 am achizitionat un teren extravilan de 500 m patrati, aflat in imediata apropiere de limita intravilanului (gard in gard - vecinul e in intravilan ... (vezi toată discuția)
Puz zonal crinaku crinaku am facut un plan urbanistic zonal pentru a trece un teren extravilan in intravilan,cu toata documentatia am mers la primarie si am primit urmatorul ... (vezi toată discuția)
Scoaterea unui teren din circuitul agricol ContSters57637 ContSters57637 Stie cineva cat dureaza scoaterea unui teren din circuitul agricol si care sunt pasii de urmat? Multumesc anticipat si astept cu interes un raspuns de la voi. (vezi toată discuția)