avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale documente necesare functionarii unui service gsm
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

documente necesare functionarii unui service gsm

Buna ziua,

Sunt in curs de inregistrare la Registrul Comertului pentru infiintarea unei Intreprinderi Individuale, cod CAEN 9512- principal, 9511, 4741, 4742, 4779-secundare. M-ar interesa documentele necesare din momentul infiintarii Intreprinderii Individuale si ce anume am nevoie pentru a evita eventualele penalizari (ex: trusa medicala, instinctor,.........., mai departe nu am idee si nici nu am gasit).

Multumesc!!!

Alte discuții în legătură

Pfa mai multe coduri caen - norma de venit ioan_ometitza ioan_ometitza Buna ziua! PFA infiintat recent Activitare principala code CAEN 9511 Repararea calculatoarelor si echipamentelor periferice Activitati secundare 4791 ... (vezi toată discuția)
Ce conditii trebuie indeplinite pentru urmatoarele coduri? ai.ciprian ai.ciprian Doresc sa infiintez un SRL care sa aiba urmatoarele obiecte de activitate: Principal: Cod caen - 741 Activitati de design specializat 7410 Activitati de ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma - srl-d BiancaFlorea BiancaFlorea Buna ziua, Doresc sa infiintez o firma care va avea ca domeniu de activitate: mentenanta calculatoare( reparare calculatoare, intretinere retele si ... (vezi toată discuția)