avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... infiintare societate cu fonduri nerambursabile-debutant
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

infiintare societate cu fonduri nerambursabile-debutant

buna ziua
As vrea sa aflu cateva informatii in legatura cu aceste fonduri nerambursabile..
vreau sa fac o societate cu aceste fonduri pentru a dezvolta o afacere bazata pe cresterea de animale (pui, gaini), totul fiind ecologic.
detin o suprafata de teren
as vrea s stiu ce sanse am sa obtin acele fonduri
si unde as putea realiza acel proiect pentru a avea reusite maxime????
.
Cel mai recent răspuns: ContSters203313 , utilizator 19:59, 14 Aprilie 2011
Buna seara!
Pentru ca ideea de "fonduri nerambursabile" sa nu fie confundata cu o ploaie de bani care pica din cer, trebuie specificat faptul ca un cetatean (care doreste sa ceara un sprijin de finantare pentru proiectul sau) contribuie financiar cu 50%, iar cealalta jumatate va reprezenta contributia din partea UE, din valoarea de fonduri europene.
In ghidul Fonduri Europene 2010 – 2013, pg 80, gasiti lista completa a domenilor de activitate ce pot sa beneficieze de finantari.
Etape
1.cererea de finantare
2.studiul de fezabilitate ,analiza economico-financiara , cazier, adeverinta ca nu inregistrati datorii catre bugetul de stat
3. realizare/depunere proiect
Proiectul il veti putea realiza cu ajutorul unei firme de consultanta sau singur
Succes!
Ultima modificare: Vineri, 15 Aprilie 2011
ContSters203313, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gradinita particulara Anca_Topor Anca_Topor Buna ziua, As vrea sa demarez o afacere in domeniul gradiniteleor private. Suntem 10 asociati, avem teren si ne gandim sa construim o cladire care va fi ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru microintreprinderi florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Pot obtine finantare nerambursabila pentru infiintarea unei microferme pentru cresterea gainilor ouatoare? Ma gandeam la o finantare 100%, fara ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile natalyn natalyn sunt persoana fizica si as dori sa-mi spuneti daca pot sa beneficiez de fonduri nerambursabile pentru costruirea unei pensiuni in zona rurala si cum sa ... (vezi toată discuția)