avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... card nevoi personale
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

card nevoi personale

mama mea a luat un card de nevoi personale la 75 de ani in 2007 fara girant fara garantii.daca moare,banca poate sa-mi ceara mie fiul ceva?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 14:51, 9 Aprilie 2011
numai in situatia in care veti accepta mostenirea .
Veti fi mostenitor cu drepturi depline deci veti mosteni pe langa bunuri si datoriile ei, asa ca vedeti cum faceti sa reduceti datoriile.
intrebare: pentru un credit de nevoi personale girat cu fluturasul de salariu, cum isi poate banca recupera datoria?
Multumesc
Modalitati sunt mai multe dintre care cea mai scumpa este ca debitul dv sa ajunga la o firma de recuperare si atunci se va dubla datoria respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debitor decedat mateisorina mateisorina in ianuarie 2007 am girat o colega scoata un credit de nevoi personale.acum o saptamina a facut un infarct,decedind.am fost instiintata ca voi plati ratele mai ... (vezi toată discuția)
Lmposibilitatea de a mai achita creditul la banca angelicamihaela angelicamihaela Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. Sunt somera din Dec 2015 si am un credit la banca din 2011si un descoperit de card de salariu ... (vezi toată discuția)
Transmitere datorii la mostenitori Florin Negrea Florin Negrea parinti mei au facut un credit de nevoi personale in2007 la pireeus bank amindoi fara giranti fara nimic fara gaj tata a murit in 2010 mama trage sa moara m-am ... (vezi toată discuția)