avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandire permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandire permis auto

va salut ! va rog sa ma ajutati daca se poate cu un raspuns, anul trecut am fost prins la volan cu o alcoolemie peste limita legala si mi s-a intocmit dosar penal, la tribunal am primit 6 luni cu suspendare si anularea permisului. intrebarea mea este cand pot da de permis mentionand ca sentinta a fost data pe 29 martie si anularea permisului a fost efectuata pe 6 iunie? mai precis as vrea sa stiu daca a trecut un an sau trebuie sa mai astept inca 6 luni din cauza celor 6 luni de suspendare.
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 22:34, 8 Aprilie 2011
Va puteti prezenta la examen pentru obtinerea unui nou permis de conducere, pentru toate categoriile avute anterior condamnarii, dupa un termen de 1 an de la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare permis darkdannis darkdannis Am o nelamurire privind recuperarea permisului dupa ce am fost prins cu o alcoolemie mai mare de 0.80.Deci sa incep asa : in 2009 am facut accident fara ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare 8 luni - redobandirea dreptului de a conduce EritroxylonX EritroxylonX Buna ziua, am si eu o mica intrebare (ca intotdeauna). Am spus acum ceva timp problema prietenului meu cu caracterizarea. A fost la proces, a fost judecat si i ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis mirc94 mirc94 Salut! In august am fost prins cu o alcoolemie de 1.70 in sange, la volan. Datorita circumstantelor si faptului ca nu am avut niciun antecedent, am primit ... (vezi toată discuția)