avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... model fisa de evaluare performante salariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

model fisa de evaluare performante salariat

As ruga frumos sa-mi trimiteti modele pentru Fisa de evaluare performante salariat pentru mai multe categorii de personal - secretare, nurse, infirmiere, doctori, personal resurse umane, soferi, portari, etc -
Cel mai recent răspuns: NeliVoicu , utilizator 15:33, 26 Mai 2011
Gasiti aici un model de evaluare a performantelor profesionale
[ link extern ]

[ link extern ]
as dori si eu sa stiu daca fisa de evaluare a salariatului este obligatorie indiferent de activitatea pe care o desfasoara. Stiti cumva ce art din CM prevede acest lucru??Si o firma de paza care are 400 de salariati paznici, tr sa le fac individual fise de evaluare anual?ma pueti ajuta cu un model pt acest domeniu si cu mai multe detalii, de catre cine se intocmesc aceste fise, persoane desemnate special, sau cine face aceasta evaluare a angajatiilor??
Multumesc mult.
Noile modificari aduse Codului Muncii cuprind pevederi referitoare la faptul ca in c.i.m. trebuie incluse criteriile de evaluare a activitatii profesionale a salariatului aplicabile la nivelul angajatorului (la articolul 17 alineatul (2), dupa litera d) s-a introdus o noua litera, litera d1), iar in Regulamentul Intern trebuie sa contina criteriile si procedurile de evaluare profesionala a salariatilor - art.258 C.mun.
freeelis a scris:

Gasiti aici un model de evaluare a performantelor profesionale
[ link extern ]

[ link extern ]


ok m am logat si nimic nu se poate descarca!
doradragan a scris:

freeelis a scris:

Gasiti aici un model de evaluare a performantelor profesionale
[ link extern ]

[ link extern ]


ok m am logat si nimic nu se poate descarca!


pentru primul link nici nu este nevoie de logare , pe cel de-al doilea eu m-am logat si a mers ...

Alte discuții în legătură

Modificare cim de la 01.05.2011 giacris giacris In momentul in care va intra in vigoare noul Cod al muncii, respectiv din 01.05.2011, vor trebui modificate prin act aditional si CIM ale angajatilor deja ... (vezi toată discuția)
Acte aditionale la cim pt.instiintare modificari cm handaricimarin handaricimarin Dupa modificarea Codului Muncii,societatea este obligata sa incheie acte aditionale cu salariatii prin care sa ii instiinteze de noile prevederi ale codului ... (vezi toată discuția)
Act adit.la cim vechi si cim noi din mai 2011 ana_abo ana_abo Buna dimineata! Dupa noile reglementari la CIM vechi se face act ad. iar la CIM incheiate in mai(de ex.) se trece atat in actele aditionale cat si in ... (vezi toată discuția)