avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vreau sa extind locuinta parintilor...Cum fac?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vreau sa extind locuinta parintilor...Cum fac?

Buna ziua,

As dori sa stiu ce acte mi-ar trebui ca sa extind locuinta parintilor, vreau sa mai construim inca 3 camere. Mentionez ca stam la curte si avem o suprafata de 300 de m2. Ce trebuie sa fac? Cum trebuie sa procedez?

Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Iunie 2008
anutza_maria, utilizator
Cel mai recent răspuns: caraybean , utilizator 15:39, 11 Octombrie 2008
cel intai va trebuie certificat de urbanism si mai apoi trebuie sa intocmiti documentatia pentru autorizatia de constructie. Va adresati la primaria din localitatea unde doriti sa extindeti imobilul.
Buna dimineata,

Multumesc mult pt informatie, mai am o mica intrebare daca stie careva cat ma costa acest certificat de urbanism si dupa aceea autorizatia de construire?

Va multumesc anticipat
Mai aveti nevoie totusi de ... proiect intocmit de un arhitect cu drept de semnatura sau cel putin un conductor arhitect cu drept de semnatura . In multe cazuri acestia se ocupa si de intocmirea dosarelor pentru autorizare pt ca ei au obligatia furnizarii informatiilor pentru autorizare - proiect tehnic , memoriu pentru eliberarea autorizatiei etc . Astfel incat , dupa obtinerea certificatului de urbanism mergeti la arhitect .
Buna ziua,
stie cineva sa-mi spuna cam ce preturi se practica pentru un proiect de constructie?
Multumiri anticipate, Dia

ps. este vorba de o cladire metalica 600mp avand ca obiect de activitate anexe gospodaresti ale exploatatiilor agricole, pe un teren extravilan.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Octombrie 2008
caraybean, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie in extravilan, detin certificat de urbanism budaroxana budaroxana Buna ziua, Am cumparat 36arii (teren extravilan), am alipit locurile si acum imi doresc sa construiesc o casa acolo. Detin deja proiectul pentru casa si ... (vezi toată discuția)
Constructii fara autorizare marcora marcora parintii mei au construit fara autorizatie si pe un loc al nimanui in 1993 cum procedez pt. legalitate (vezi toată discuția)
Imprejmuire teren extravilan fara autorizatie de constructie .buna ziua ! am in proprietate un teren extravilan arabil cu cadastru ... ciucurelrebel ciucurelrebel Buna ziua ! Am in proprietate un teren extravilan arabil cu cadastru , intabulare si toate cele , pe care doresc sa-l imprejmuiesc . Am inteles ca Legea 50 ... (vezi toată discuția)