Adrian Marin 
	    	Consilier juridic

Adrian Marin 
	    	Consilier juridic	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

andreea2004 
	    	Utilizator

andreea2004 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ana s	                   

buna. va scriu din Spania. am o tiruatie complicata si nu stiu ce sa fac
fiica mea in varsta de 8 luni s-a nascut aici in Spania, a fost inregistrata la ... (vezi toată discuția)
	                    ana s	                   

buna. va scriu din Spania. am o tiruatie complicata si nu stiu ce sa fac
fiica mea in varsta de 8 luni s-a nascut aici in Spania, a fost inregistrata la ... (vezi toată discuția)

cristi_mihaela	                   

buna,se poate schimba numele copilului fara aprobarea tatalui care nu ma ajuta cu nimic sa il cresc,nu imi plateste pensie alimentara,nu vine sa o viziteze ... (vezi toată discuția)
	                    cristi_mihaela	                   

buna,se poate schimba numele copilului fara aprobarea tatalui care nu ma ajuta cu nimic sa il cresc,nu imi plateste pensie alimentara,nu vine sa o viziteze ... (vezi toată discuția)

liana32	                   

cum as putea sa decad tatal fetitei dinn dreptul tatei (vezi toată discuția)
	                    liana32	                   

cum as putea sa decad tatal fetitei dinn dreptul tatei (vezi toată discuția)