avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act proprietate in urma testamentului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act proprietate in urma testamentului

As avea rugamintea sa-mi clarificati urmatoarea neclaritate: am un cavou lasat prin testament de parintii mei care sunt decedati si as dori sa trec cavoul pe numele meu.Mentionez ca mai am un frate si o sora care sunt si ei decedati. Ce pasi trebuie sa parcurg si ce acte imi sunt necesare?Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 21:17, 10 Aprilie 2011
Atunci vine si ea la succesiunea dupa parintii dvs. - chiar daca aveti testament, este mostenitor rezervatar.
Incercati sa rezolvati la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Părinții mei au decedat. aveau trei copii din ... Cinesice@$ Cinesice@$ Bună seara! Părinții mei au decedat. Aveau trei copii ...din care unul a decedat.( o sora a noastra)..imediat dupa decesul parintilor.. si am ramas doi ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa bunica decedata ContSters22096 ContSters22096 bunica mea a decedat de curand si as dori cateva sfaturi: parintii mei au decedat la randul lor, astfel ca am intlels ca vin la mostenire in locul tatalui ... (vezi toată discuția)
Succesiune + mostenire as1959 as1959 Sora mea a decedat anul trecut iar sotul ei a decedat in anul 1995. Succesiunea nu a fost dezbatuta. Sotul surorii mele are si el frati, parintii fiind ... (vezi toată discuția)