avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Poate fi anulata amenda?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Poate fi anulata amenda?

In scurt.Azi am fost oprit de politisiti ,am transportat lemn de foc din curtea cumnatului (nu din padure) la parinti ,actul de transport era expirat ,lemnul a fost confiscat si am primit amenda 2000 Ron .
Daca contestez se poate anula amenda ,motive ar fi , prima abatere si 2000 Ron inseamna 3-4 salarii.Daca am sanse cum sa proced?
Ultima modificare: Duminică, 10 Aprilie 2011
galdody, utilizator
Cel mai recent răspuns: galdody , utilizator 00:31, 11 Aprilie 2011
Multumesc pt raspunsuri ,ma duc la un avocat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda itm Puiu***** Puiu***** ce sanse am in instanta daca contest o amenda de 3 000 pentru anjajati fara contract, fiind la prima abatere? (vezi toată discuția)
Marfa confiscata 2 girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta Suntem un SRL. Astazi soferul nostru care transporta marfa a fost amendat pt ca nu detinea actele necesare decat avizul de insotire a marfii. Procesul verbal ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces-verbal de constatare a contraventiei pentru lipsa rovignetei Clara8 Clara8 Buna ziua, as avea nevoie de cateva sugestii privind motivele pe care le-as putea invoca intr-o contestatie impotriva unui proces-verbal de constatare a ... (vezi toată discuția)