avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am o intrebare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am o intrebare

Buna ziua,pe vremea comunismului mamei bunicii mele din partea tatalui i-au fost confiscate o casa mare in Bucuresti si un teren mare de cateva hectare de padure cu tot cu un lac in Targul Muresi.Pana anul trecut nu am stiut nimic...dintr-o prostie am aflat asta de la tatal meu cum ca si avem legaturi de rudenie dar nu de sange cu familia regala insa asta nu conteaza.Vreau sa stiu cum as putea sa recuperez acea parte de padure si terenul casei.Bunica mea nu mai are frati si surori si inca traieste. Ce ar trebuii sa fac si pe unde sa umblu dupa acte si arhive vechi cu numele parintilor decedati ai bunicii mele?multumesc frumos.Sunt dispusa sa merg pana in panzele albe ca sa nu las statului nimic!!!X-(
Cel mai recent răspuns: Cristian Fara , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 14:30, 11 Aprilie 2011
Termenul de depunere a cererilor de retrocedare conform legilor 10/2001 si 247/2005 a fost depasit.
OCPI Targu Mures - Biroul de Carte Funciara (ar trebui un Autorizat cadastru sau un expert judiciar , dar puteti consulta arhiva si singura - trebuie sa cunoasteti locatia terenului) gasiti acolo Carti Funciare cu proprietatea dvs (a bunicii) In masura in care terenurile n-au facut obiectul legilor proprietatii sunteti sau nu proprietara insa doar un avocat cu acele Carti Funciare in mana va poate explica ... cum ajungeti la "panzele albe" #-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot verifica un titlu de proprietate turboxxl turboxxl Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu informatia unde pot face o cerere pentru a verifica ce nume sunt trecute pe un titlu de proprietate. Multumesc (vezi toată discuția)
Drept la mostenire,succesiune, partaj casa,pamint si padure doior doior Bunica(mama mamei mele) a murit in 1990 si nu au ramasca mostenitori decit unchiul meu cu sotia si cu copilul acestora , cu mine si fratele meu sa împartim ... (vezi toată discuția)
Revendicare pamant hopingsteam hopingsteam Buna ziua, bunicul meu a fost un boier ce avea 11 hectare de padure si 9 de pamant inaintea instaurarii regimului comunist. Atunci cand a venit regimul ... (vezi toată discuția)