avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Codul rutier; competenta teritoriala a agentului rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Codul rutier; competenta teritoriala a agentului rutier

in ce OUG sunt si prevederile codului rutier?
multumesc
Cel mai recent răspuns: mihaimssc , utilizator 23:14, 12 Aprilie 2011
Pai dvs dovediti ca va aflati pe DJ 182 si ca acolo ati savarsit contraventia . Si daca agentul constatator nu avea competenta teritoriala , va rezulta din coroborarea dovedirii locului contraventiei cu unitatea din care agentul constatator face parte .
am dovedit , cu martor , ca ma aflam pe dj182 unde s-a savarsit presupusa contraventie si tot m-au amanat.
Intrebare : politistul rutier din Baia-Mare poate avea competente teritoriale pe raza comunei limitrofe Baii Mari, din principiu sau tre sa scrie asta in ordinul de serviciu?
El a trecut un Bd din oras deliberat , STIIND ca pe raza comunei limitrofe nu are competenta sau in ordinul de serviciu din acea zi nu era trecuta competenta pe raza comunei limitrofe pe care se afla.
Tot nu stiu care articol de lege anuleaza p-v de contraventie daca este gresit scrisa locatia savarsirii contraventiei. Va rog sa ma ajutati , depind ffff mult de permisul de conducere.
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 12 Aprilie 2011
mihaimssc, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor-contestatie proces verbal spicemutha spicemutha Buna ziua tuturor,mi s-a retinut permisul de conducere pentru 60 zile si 8 puncte amenda pentru ca am efectuat o depasire vazuta de organul de politie ca ... (vezi toată discuția)
Proces verbal contraventie posibil abuziv Iuli81an Iuli81an Un cunoscut de al meu a primit recent un proces verbal insa nu stie pentru ce. Ca sa intelegeti mai bine situatia trebuie sa aflati ca actiunea se petrece ... (vezi toată discuția)
Modificări art.32-og.2/2001 AbgaeSamtak AbgaeSamtak Bună ziua. Aș dori o părere avizată la următoarele modificări: Prin Lg.107/20.04.2022 s-a modificat art.32 din OG.2/2001 prin aceea că \"Plângerea se ... (vezi toată discuția)