avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma transport
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma transport

buna ziua,

am si eu urmatoare intrebare:
detin un microbuz de persoane 8+1 locuri, am permis categoria B din 1996 fara evenimente si doresc sa desfasor activitatea de transport persoane atit in Bucuresti cit si in tara;
ce trebuie sa fac , ce acte am nevoie si unde trebuie sa ma adresez ca sa pot desfasura aceasta activitate legal?

va multumesc frumos pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: A. Ionut , Consilier juridic 14:02, 11 Aprilie 2011
in vederea desfasurarii activitatii de transport persoane trebuie sa declarati ca desfasurati activitatea la Registrul Comertului apoi sa obtineti licenta de transport de la ARR. Aici depinde daca este de tip taxi sau pe baza unei rute programate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transport persoane in oras tweetyc5 tweetyc5 Buna ziua Eu efectuez transport angajati pentru o firma din oras cu 3 microbuze. Mentionez ca nu am licenta de trasnport. De la Primarie ma ameninta cu amenzi ... (vezi toată discuția)
Obtinere autorizatie transport persoane alinaion82 alinaion82 Buna ziua! As dori sa obtin licenta de transport persoane pe ruta C-ta - Buc. Detin un microbuz de 9 locuri, am sunat la ARR si mi-au zis tb sa obtin o ... (vezi toată discuția)
Pe cine trebuie sa dau in judecata? Florinbmb96 Florinbmb96 Bună ziua, ma numesc Florin și de profesie sunt șofer. Anul trecut prin iulie lucram la o firma de transport persoane din Satu Mare pe ruta Ro - Germania. ... (vezi toată discuția)