goe_07 
	    	Utilizator

goe_07 
	    	Utilizator	    

Diana Ramona 
	    	Alte profesii

Diana Ramona 
	    	Alte profesii	    

~ final discuție ~
 mihai0888	                   

Acum o luna de zile am fost oprit  cu masina de serviciu in trafic fara intentie nu am avut permisul de conducere la mine politistul mia trecut acest fapt  in ... (vezi toată discuția)
	                    mihai0888	                   

Acum o luna de zile am fost oprit  cu masina de serviciu in trafic fara intentie nu am avut permisul de conducere la mine politistul mia trecut acest fapt  in ... (vezi toată discuția)

dumitreldd	                   

Pe data de 01 merg la tribunal pentru un proces impotriva IPJ in care contest un proces verbal de contraventie care s-a soldat cu retinerea permisului si ... (vezi toată discuția)
	                    dumitreldd	                   

Pe data de 01 merg la tribunal pentru un proces impotriva IPJ in care contest un proces verbal de contraventie care s-a soldat cu retinerea permisului si ... (vezi toată discuția)

dumitreldd	                   

Mi s-a intocmit pv retinere permis astfel:
- in data de 08.07.2012 am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere sub pretextul conducerii cu viteza in ... (vezi toată discuția)
	                    dumitreldd	                   

Mi s-a intocmit pv retinere permis astfel:
- in data de 08.07.2012 am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere sub pretextul conducerii cu viteza in ... (vezi toată discuția)