Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

iulia.balan 
	    	Utilizator

iulia.balan 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 adrianahr	                   

Buna ziua. As dori sa va adresez o intrebare.
Sunt insarcinata in 6 luni, iar contractul de munca nu mi-a mai fost prelungit din momentul in care sefii au ... (vezi toată discuția)
	                    adrianahr	                   

Buna ziua. As dori sa va adresez o intrebare.
Sunt insarcinata in 6 luni, iar contractul de munca nu mi-a mai fost prelungit din momentul in care sefii au ... (vezi toată discuția)

ionny-ionela	                   

pe 2 mai am nascut vreau sa stiu daca nu am lucrat de ce benificiez  de la stat(alocatie, indemnizatie sau vrun ajutor) precizez k sotu lucreaza  dar nu ... (vezi toată discuția)
	                    ionny-ionela	                   

pe 2 mai am nascut vreau sa stiu daca nu am lucrat de ce benificiez  de la stat(alocatie, indemnizatie sau vrun ajutor) precizez k sotu lucreaza  dar nu ... (vezi toată discuția)

catalinion84	                   

Buna ziua. Am fost la Primarie sa intreb daca pot, in calitate de tata, sa beneficiez de stimulent de insertie daca copilul tocmai a implinit un an si pana ... (vezi toată discuția)
	                    catalinion84	                   

Buna ziua. Am fost la Primarie sa intreb daca pot, in calitate de tata, sa beneficiez de stimulent de insertie daca copilul tocmai a implinit un an si pana ... (vezi toată discuția)